Se et brev der gjorde mig glad!

Hej Pernille.

Lørdag den 2.11.13, en meget regnfuld lørdag [cid:4C125FD244AE4AA5B934D24DFB8523F0@brbarmini] kom jeg kørende på min 3 hjulede el-scooter ad Frederiksberg Alle. Jeg mødte dig, da du delte valgbrochure ud, og vi kom i snak om kommunen, og jeg fortalte lidt om, hvor glad jeg er for kommunen. Jeg lovede dig, at jeg ville skrive til dig, om mine oplevelser her.
For ca. 12 år siden flyttede min mand og undertegnede til Frederiksberg. Vi boede ellers på Nørrebro, tæt på kommunegrænsen til Frederiksberg, og var meget glad for stedet. Vi havde en skøn 4 værelses lejl. på 4. sal med udsigt over byen, og udsigt til Tivoli´s fyrværkeri – – – – MEN så kom jeg desværre til skade, og kunne ikke gå, ej komme ned fra 4.sal og desværre ikke passe mit job.
Desværre var der ikke meget hjælp at hente fra kommunen. De mente, at min søn og mand kunne bære mig ned fra 4.sal, og sætte mig i en taxa (havde ikke bil),eller jeg kunne tage en indkøbspose og glide på bagdelen ned af trapperne (65 trin), fik dog lov til at låne en kørestol og det var så det. Efter ca.1 år fik jeg en trappemaskine.
Jeg kom til skade (1.gang) i 1997, og flyttede til Frederiksberg i 2001. Efter at have boet her i ca. 14 dage ringede de fra kommunen (en ergoterapeut) og spurgte, om de måtte komme og besøge mig. Selvfølgelig måtte de det, men jeg tænkte da, at nu skulle jeg have mere bøvl med en ny kommune. MEN hvor tog jeg fejl. Tænk engang – de spørger mig, om JEG mangler hjælpemidler til at klare mig i hverdagen m.m.!!! Jeg drømte ikke – de mente det. I dag hvor jeg desværre har været ude for 2 ulykker mere, har kommunen været en stor hjælp. Der er aldrig blevet sagt nej, når hosp. eller læge har søgt om hjælpemidler til mig. Jeg er meget glad for Frederiksberg kommune. STOR ROS TIL ERGOTERAPEUTERNE. De er også meget dygtige. De gør deres til, at jeg har en tålelig hverdag.

Det blev vist til en hel roman, men glad og tilfreds er jeg med kommunen og selvfølgelig er jeg ikke i tvivl om, hvem jeg stemmer på til kommunevalget.

Mange hilsner
Hanne Sørensen