Rådmand og formand for Socialudvalget

For det Frederiksberg, du holder af

Se et brev der gjorde mig glad!

Hej Pernille.

Lørdag den 2.11.13, en meget regnfuld lørdag [cid:4C125FD244AE4AA5B934D24DFB8523F0@brbarmini] kom jeg kørende på min 3 hjulede el-scooter ad Frederiksberg Alle. Jeg mødte dig, da du delte valgbrochure ud, og vi kom i snak om kommunen, og jeg fortalte lidt om, hvor glad jeg er for kommunen. Jeg lovede dig, at jeg ville skrive til dig, om mine oplevelser her.
For ca. 12 år siden flyttede min mand og undertegnede til Frederiksberg. Vi boede ellers på Nørrebro, tæt på kommunegrænsen til Frederiksberg, og var meget glad for stedet. Vi havde en skøn 4 værelses lejl. på 4. sal med udsigt over byen, og udsigt til Tivoli´s fyrværkeri – – – – MEN så kom jeg desværre til skade, og kunne ikke gå, ej komme ned fra 4.sal og desværre ikke passe mit job.
Desværre var der ikke meget hjælp at hente fra kommunen. De mente, at min søn og mand kunne bære mig ned fra 4.sal, og sætte mig i en taxa (havde ikke bil),eller jeg kunne tage en indkøbspose og glide på bagdelen ned af trapperne (65 trin), fik dog lov til at låne en kørestol og det var så det. Efter ca.1 år fik jeg en trappemaskine.
Jeg kom til skade (1.gang) i 1997, og flyttede til Frederiksberg i 2001. Efter at have boet her i ca. 14 dage ringede de fra kommunen (en ergoterapeut) og spurgte, om de måtte komme og besøge mig. Selvfølgelig måtte de det, men jeg tænkte da, at nu skulle jeg have mere bøvl med en ny kommune. MEN hvor tog jeg fejl. Tænk engang – de spørger mig, om JEG mangler hjælpemidler til at klare mig i hverdagen m.m.!!! Jeg drømte ikke – de mente det. I dag hvor jeg desværre har været ude for 2 ulykker mere, har kommunen været en stor hjælp. Der er aldrig blevet sagt nej, når hosp. eller læge har søgt om hjælpemidler til mig. Jeg er meget glad for Frederiksberg kommune. STOR ROS TIL ERGOTERAPEUTERNE. De er også meget dygtige. De gør deres til, at jeg har en tålelig hverdag.

Det blev vist til en hel roman, men glad og tilfreds er jeg med kommunen og selvfølgelig er jeg ikke i tvivl om, hvem jeg stemmer på til kommunevalget.

Mange hilsner
Hanne Sørensen

Nyt fra Facebook
 • Så vedtager vi budgettet for 2019 og det er et meget økonomisk ansvarligt budget - som indeholder stor social ansvarlighed. Vi sikrer,at der fortsat tages hånd om vores allersvageste borgere - bl.a styrkelse af bemandingen på vores herberger- forsat fokus på rehabilitering - styrkelse af vores forebyggende indsatser - bevarelse af vores sociale væresteder i…

  Så vedtager vi budgettet for 2019 og det er et meget øk...

  Read More...
 • På Frederiksberg hylder vi frivilligheden og vores mange energiske frivillige😊 I år gik de to Frivillighedspriser til henholdsvis Sind og Kirsten Jacobsen ( frivillig på Dansk Kvindesamfunds kvindehjem) En stor tak til prismodtagerne og naturligvis alle de andre frivillige 👍👍Som Socialudvalgsformand er det en stor glæde at uddele priserne sammen med Borgmester Jørgen Glenthøj men…

  På Frederiksberg hylder vi frivilligheden og vores mang...

  Read More...
 • Det er en længere opdatering uden fotos men håber virkelig du vil læse videre : Fredag aften kl 22.50( jeg var gået i seng og lå og læste) ringede min mobil jeg svarede og følgende lød: Hej det er taxa chauffør kender du en (udelader navn her) ? Åh nej svarede jeg og hvorfor ringer…

  Read More...
 • Idag såkaldt teknisk gennemgang af budgetforslaget 2019😅 Det grønne Frederiksberg vil Mette og jeg kæmpe for udvikles selvom der af og til er langt fra Alternativet til Konservative 😜

  Idag såkaldt teknisk gennemgang af budgetforslaget 2019...

  Read More...
 • Også de sidste fotos fra en fantastisk Pride 😊 Vidunderligt at opleve den enorme opbakning fra alle langs ruten ! Tak for en skøn dag for en super vigtig sag !

  Også de sidste fotos fra en fantastisk Pride 😊
...

  Read More...
 • Som konservativ hylder jeg respekten for alle mennesker og retten til forskellighed 😊 Derfor kanon skønt at gå med i Priden idag 👍 Frederiksberg Konservative er max klar 😜

  Som konservativ hylder jeg respekten for alle mennesker...

  Read More...
 • Glæder mig virkeligt til det fremtidige arbejde i Udsatterådet !og som næstformand er jeg rigtig glad for vores engagerede og dygtige formand !

  Mød Michael Brautsch, formand for Frederiksberg Udsatteråd

  Read More...
 • Så er Walk and Run skudt igang ! Et fantastisk arrangement hvor psysisk sårbare mennesker er sammen om at løbe eller gå ! Jeg er så glad for igen at kunne sætte fokus på det sårbare sind og ikke mindst at være med til at nedbryde de mange fordomme om psykisk sygdom!

  Så er Walk and Run skudt igang !
Et fantastisk arrangem...

  Read More...

Arkiv