Tidligere rådmand gennem 25 år på Frederiksberg forlader Konservative

Advokat (H) Pernille Høxbro har i dag meldt sig ud af Det Konservative Folkeparti.

Hun begrunder sin udmeldelse således:

Det har været og er frygteligt at opleve hvor langt væk fra den almindelige danskers problemer Konservative er. En valgkamp hvor ingen af de aktuelle problemer blev adresseret, men hvor der blev kun talt om topskatteskattelettelser og Søren Pape som statsminister.
Derefter et kæmpe (og helt naturligt) valgnederlag, som hverken gav refleksioner hos partiets formand, ledelse eller folketingsgruppe.

Først nu hvor presset er så stort på partiets formand og på selve partiet, træder partiformanden op på landsdækkende tv. Her oplever man en toppolitiker, der sidder og klynker over hvor hårdt det har været, samt erkender, at hele valgkampen med en sag, nemlig topskatte lettelser, var forkert og kun havde et strategisk mål!

Under den nuværende ledelse af partiet er Det Konservative Folkeparti alene blevet et nationalt konservativt parti uden internationalt udsyn og uden socialt ansvar. Et parti uden et politisk projekt og uden visioner og mål og retning.

Læg dertil hele måden partiets formand og folketingsgruppen har været med til at smide en dygtig eu- parlamentariker – Pernille Weiss- på porten – en måde der er fuldstændig kafkask.
Jeg oplever en partiformand, der ”sejler rundt” og klamrer sig til magten samt ikke mindst og lige så vigtigt en ledelse i partiet, der klapper hælene i og en folketingsgruppe, der bare parerer ordre.
I min optik har Danmark brug for noget helt andet.
Det kan hverken Søren Pape Poulsen eller partiet levere i øjeblikket, og desværre ser jeg det øjeblik blive meget langt, derfor har jeg efter mange overvejelser valgt at melde mig ud af partiet.

Karlslunde den 13.september 2023
Pernille Høxbro
For yderligere oplysninger kan kontakt rettes på mobil: 31 18 26 40
eller på mail:advokat@pernillehoxbro.dk