Rådmand og formand for Socialudvalget

For det Frederiksberg, du holder af

Erfaring giver indflydelse

Christian Kjølhede fra Radikale langer ud (Nordjyske og Jydske Vestkysten 27/5) efter tidligere partiformænd og MF’ere, der vil i EU-parlamentet. Han tilbyder selv visioner og “brænder for EU”.

Begge dele kan man nu også gøre med politisk erfaring og indsigt i bagagen. Oveni får de erfarne – fx Bendt Bendtsen som tidligere vicestatsminister – nok noget større indflydelse i EU-parlamentet end Christian Kjølhede, hvis han skulle blive valgt.

Det er fint at være ung og brænde for politik, men hvis eneste ballast og livserfaring uden for Radikal Ungdom er et “fritidsjob i Kvickly” (citat fra hjemmesiden), så er det måske ikke som en ud af 13 danske EU-parlamentarikere, man skal forsøge at begynde som folkevalgt.

Selv er jeg glad for, at jeg stiller op til EU-parlamentet med en baggrund, som omfatter 16 år som udvalgsformand/rådmand i en landets største kommuner.

EU-parlamentet er en politisk arbejdsplads med vigtige opgaver og stor betydning for dagligdagen for en halv milliard europæere – det er ikke en skolebænk for ungdomspolitikere.

Debatindlæg i Nordjyske Stiftstidende og JydskeVestkysten juni 2009

Nyt fra Facebook
 • Så vedtager vi budgettet for 2019 og det er et meget økonomisk ansvarligt budget - som indeholder stor social ansvarlighed. Vi sikrer,at der fortsat tages hånd om vores allersvageste borgere - bl.a styrkelse af bemandingen på vores herberger- forsat fokus på rehabilitering - styrkelse af vores forebyggende indsatser - bevarelse af vores sociale væresteder i…

  Så vedtager vi budgettet for 2019 og det er et meget øk...

  Read More...
 • På Frederiksberg hylder vi frivilligheden og vores mange energiske frivillige😊 I år gik de to Frivillighedspriser til henholdsvis Sind og Kirsten Jacobsen ( frivillig på Dansk Kvindesamfunds kvindehjem) En stor tak til prismodtagerne og naturligvis alle de andre frivillige 👍👍Som Socialudvalgsformand er det en stor glæde at uddele priserne sammen med Borgmester Jørgen Glenthøj men…

  På Frederiksberg hylder vi frivilligheden og vores mang...

  Read More...
 • Det er en længere opdatering uden fotos men håber virkelig du vil læse videre : Fredag aften kl 22.50( jeg var gået i seng og lå og læste) ringede min mobil jeg svarede og følgende lød: Hej det er taxa chauffør kender du en (udelader navn her) ? Åh nej svarede jeg og hvorfor ringer…

  Read More...
 • Idag såkaldt teknisk gennemgang af budgetforslaget 2019😅 Det grønne Frederiksberg vil Mette og jeg kæmpe for udvikles selvom der af og til er langt fra Alternativet til Konservative 😜

  Idag såkaldt teknisk gennemgang af budgetforslaget 2019...

  Read More...
 • Også de sidste fotos fra en fantastisk Pride 😊 Vidunderligt at opleve den enorme opbakning fra alle langs ruten ! Tak for en skøn dag for en super vigtig sag !

  Også de sidste fotos fra en fantastisk Pride 😊
...

  Read More...
 • Som konservativ hylder jeg respekten for alle mennesker og retten til forskellighed 😊 Derfor kanon skønt at gå med i Priden idag 👍 Frederiksberg Konservative er max klar 😜

  Som konservativ hylder jeg respekten for alle mennesker...

  Read More...
 • Glæder mig virkeligt til det fremtidige arbejde i Udsatterådet !og som næstformand er jeg rigtig glad for vores engagerede og dygtige formand !

  Mød Michael Brautsch, formand for Frederiksberg Udsatteråd

  Read More...
 • Så er Walk and Run skudt igang ! Et fantastisk arrangement hvor psysisk sårbare mennesker er sammen om at løbe eller gå ! Jeg er så glad for igen at kunne sætte fokus på det sårbare sind og ikke mindst at være med til at nedbryde de mange fordomme om psykisk sygdom!

  Så er Walk and Run skudt igang !
Et fantastisk arrangem...

  Read More...

Arkiv