Rådmand og formand for Socialudvalget

For det Frederiksberg, du holder af

Ja til euro i Sverige og Danmark

Et flertal af svenskerne siger ifølge en ny meningsmåling nu ja tak til euroen – det er første gang siden nej’et ved den svenske euro-folkeafstemning i 2003.

Formentlig har den internationale finanskrise – og svenskekronens styrtdyk – fået mange svenskere til at se mere positivt på den fælles valuta, der værner bedre mod valutakriser og international finansuro.

Også Danmark vil have fordele ved at gå over til euroen, blandt andet vil vi få en lavere rente – til gavn for investeringer og beskæftigelse.

Et lille flertal i Danmark sagde nej til euroen i 2000, men siden har vi oplevet 11. september-nedturen på finansmarkederne og den nuværende historiske finanskrise. Og hele ni årgange, altså alle under 27 år – vel en halv million danskere – har slet ikke haft mulighed for at tage stilling til euroen.

Lad os derfor få en ny folkeafstemning og blive en del af det europæiske fællesskab også på dette område.

Debatindlæg bragt i Jyllands-Posten 25/4, Midtjyllands Avis 27/4, Kalundborg Folkeblad 28/4, Frederiksborg Amts Avis 29/4, Kristeligt Dagblad, Vejle Amts Folkeblad og Fredericia Dagblad 30/4 samt Sjællandske 4/5 2009.

Nyt fra Facebook
 • Så vedtager vi budgettet for 2019 og det er et meget økonomisk ansvarligt budget - som indeholder stor social ansvarlighed. Vi sikrer,at der fortsat tages hånd om vores allersvageste borgere - bl.a styrkelse af bemandingen på vores herberger- forsat fokus på rehabilitering - styrkelse af vores forebyggende indsatser - bevarelse af vores sociale væresteder i…

  Så vedtager vi budgettet for 2019 og det er et meget øk...

  Read More...
 • På Frederiksberg hylder vi frivilligheden og vores mange energiske frivillige😊 I år gik de to Frivillighedspriser til henholdsvis Sind og Kirsten Jacobsen ( frivillig på Dansk Kvindesamfunds kvindehjem) En stor tak til prismodtagerne og naturligvis alle de andre frivillige 👍👍Som Socialudvalgsformand er det en stor glæde at uddele priserne sammen med Borgmester Jørgen Glenthøj men…

  På Frederiksberg hylder vi frivilligheden og vores mang...

  Read More...
 • Det er en længere opdatering uden fotos men håber virkelig du vil læse videre : Fredag aften kl 22.50( jeg var gået i seng og lå og læste) ringede min mobil jeg svarede og følgende lød: Hej det er taxa chauffør kender du en (udelader navn her) ? Åh nej svarede jeg og hvorfor ringer…

  Read More...
 • Idag såkaldt teknisk gennemgang af budgetforslaget 2019😅 Det grønne Frederiksberg vil Mette og jeg kæmpe for udvikles selvom der af og til er langt fra Alternativet til Konservative 😜

  Idag såkaldt teknisk gennemgang af budgetforslaget 2019...

  Read More...
 • Også de sidste fotos fra en fantastisk Pride 😊 Vidunderligt at opleve den enorme opbakning fra alle langs ruten ! Tak for en skøn dag for en super vigtig sag !

  Også de sidste fotos fra en fantastisk Pride 😊
...

  Read More...
 • Som konservativ hylder jeg respekten for alle mennesker og retten til forskellighed 😊 Derfor kanon skønt at gå med i Priden idag 👍 Frederiksberg Konservative er max klar 😜

  Som konservativ hylder jeg respekten for alle mennesker...

  Read More...
 • Glæder mig virkeligt til det fremtidige arbejde i Udsatterådet !og som næstformand er jeg rigtig glad for vores engagerede og dygtige formand !

  Mød Michael Brautsch, formand for Frederiksberg Udsatteråd

  Read More...
 • Så er Walk and Run skudt igang ! Et fantastisk arrangement hvor psysisk sårbare mennesker er sammen om at løbe eller gå ! Jeg er så glad for igen at kunne sætte fokus på det sårbare sind og ikke mindst at være med til at nedbryde de mange fordomme om psykisk sygdom!

  Så er Walk and Run skudt igang !
Et fantastisk arrangem...

  Read More...

Arkiv