Rådmand og formand for Socialudvalget

For det Frederiksberg, du holder af

Næsten 8.000 stemte på Pernille

7.729 vælgere satte ved søndagens EU-valg krydset ud for Pernille Høxbro, som selv havde håbet på at få 5.000 stemmer. Lige knap 1200 af stemmerne erobrede hun på Frederiksberg, hvor hun fik hvert femte konservative kryds.

“Jeg er meget glad og stolt over for den opbakning, jeg har fået. Selv om det ikke blev til endnu et konservativt mandat, så gik partiet pænt frem, og jeg fik mange flere stemmer, end jeg havde turdet håbe på. Ikke mindst på Frederiksberg og i den øvrige hovedstad har mange betroet mig deres stemme, og den tillid er jeg dybt taknemmelig for,” siger Pernille Høxbro.

Flot valg på Frederiksberg

“EU-valgkampen er ekstra hård, fordi den er landsdækkende, og Pernille har samtidig passet sit job som boligadvokat og sine tillidshverv på Frederiksberg rådhus. “Hjemme” i de to valgkredse på Frederiksberg blev hun en klar nummer to blandt de konservative – efter spidskandidat Bendt Bendtsen – og fik fire gange så mange stemmer som den næste partifælle. Også i Tårnby-kredsen blev hun nummer to, ligesom hun har klaret sig flot i de ni københavnske valgkredse,” siger kampagneleder Nils-Ole Heggland.

På landsplan blev Pernille nummer fem blandt de konservative kandidater, og i langt de fleste af landets 92 valgkredse var hun blandt de fem højest placerede konservative.

Mange avislæsere har haft mulighed for at stifte bekendtskab med Pernilles synspunkter – hun fik trykt talrige debatindlæg gennem hele valgkampen i dagblade over hele landet og blev i maj måned kåret som den flittigste debattør blandt samtlige 102 EU-kandidater fra alle partier.

Uden for Storkøbenhavn og Nordsjælland var hendes personlige stemmetal især høje i de to Silkeborg-kredse – her havde Pernille sammen med lokale konservative kræfter ført aktiv kampagne med flere møder og arrangementer.

Konservativ fremgang

På landsplan gik Konservative frem for andet EU-valg i træk – denne gang med 1,3 procentpoint til 12,7 procent af stemmerne. Det var desværre en anelse for lidt til at erobre mandat nummer to.

I de 27 EU-lande under ét fastholdt den store konservative EPP-alliance en stemmeandel omkring 37 procent og bevarer dermed positionen som største gruppe i Europa-Parlamentet – selv om konservative fra Storbritannien og flere andre lande overvejer at danne deres egen gruppe. Til gengæld fik gruppen af socialister/socialdemokrater et ordentligt nakkedrag af de europæiske vælgere.

Nyt fra Facebook
 • Så vedtager vi budgettet for 2019 og det er et meget økonomisk ansvarligt budget - som indeholder stor social ansvarlighed. Vi sikrer,at der fortsat tages hånd om vores allersvageste borgere - bl.a styrkelse af bemandingen på vores herberger- forsat fokus på rehabilitering - styrkelse af vores forebyggende indsatser - bevarelse af vores sociale væresteder i…

  Så vedtager vi budgettet for 2019 og det er et meget øk...

  Read More...
 • På Frederiksberg hylder vi frivilligheden og vores mange energiske frivillige😊 I år gik de to Frivillighedspriser til henholdsvis Sind og Kirsten Jacobsen ( frivillig på Dansk Kvindesamfunds kvindehjem) En stor tak til prismodtagerne og naturligvis alle de andre frivillige 👍👍Som Socialudvalgsformand er det en stor glæde at uddele priserne sammen med Borgmester Jørgen Glenthøj men…

  På Frederiksberg hylder vi frivilligheden og vores mang...

  Read More...
 • Det er en længere opdatering uden fotos men håber virkelig du vil læse videre : Fredag aften kl 22.50( jeg var gået i seng og lå og læste) ringede min mobil jeg svarede og følgende lød: Hej det er taxa chauffør kender du en (udelader navn her) ? Åh nej svarede jeg og hvorfor ringer…

  Read More...
 • Idag såkaldt teknisk gennemgang af budgetforslaget 2019😅 Det grønne Frederiksberg vil Mette og jeg kæmpe for udvikles selvom der af og til er langt fra Alternativet til Konservative 😜

  Idag såkaldt teknisk gennemgang af budgetforslaget 2019...

  Read More...
 • Også de sidste fotos fra en fantastisk Pride 😊 Vidunderligt at opleve den enorme opbakning fra alle langs ruten ! Tak for en skøn dag for en super vigtig sag !

  Også de sidste fotos fra en fantastisk Pride 😊
...

  Read More...
 • Som konservativ hylder jeg respekten for alle mennesker og retten til forskellighed 😊 Derfor kanon skønt at gå med i Priden idag 👍 Frederiksberg Konservative er max klar 😜

  Som konservativ hylder jeg respekten for alle mennesker...

  Read More...
 • Glæder mig virkeligt til det fremtidige arbejde i Udsatterådet !og som næstformand er jeg rigtig glad for vores engagerede og dygtige formand !

  Mød Michael Brautsch, formand for Frederiksberg Udsatteråd

  Read More...
 • Så er Walk and Run skudt igang ! Et fantastisk arrangement hvor psysisk sårbare mennesker er sammen om at løbe eller gå ! Jeg er så glad for igen at kunne sætte fokus på det sårbare sind og ikke mindst at være med til at nedbryde de mange fordomme om psykisk sygdom!

  Så er Walk and Run skudt igang !
Et fantastisk arrangem...

  Read More...

Arkiv