Advokat (H)

Street Party lørdag den 22. august

f21 (1) f21 (2)God aften Søndermarken.
Jeg håber I har haft en god fest indtil videre.
Der har i hvert fald været masser af muligheder for at være med. Måske har I været ude at spille lidt bold med Frederiksberg Boldklub, fået danset eller malet Street Art eller bare nydt alt den gode musik, danseshow. Og måske har dagen i dag inspireret nogen til at selv at prøve kræfter med dans, musik eller parkour?
Jeg ved at programmet senere byder på én, som nok har ligget søvnløs inden han skulle komme her. I hvert fald er der andre, som på ingen måde har sovet i timen. Det er vores egne unge.
Vores lokale stjerner – de er jo også på scenen i dag. Og det kan føre til lidt af hvert at være med i Street Party. Jeg ved at de er kommet langt med deres egen musik. I er for seje, og I inspirerer andre børn og unge til at forfølge deres drømme.
Events som denne skaber fællesskab og socialt engagement. Et fællesskab som alle der deltager er med til at skabe uanset om det er på scenen eller som publikum. Så tak til alle jer der er med her i dag.
Jeg har fået lov at overrække præmier til vinderne af Rap Battle. Selvom jeg som politiker godt kan tale rigtig meget, er jeg alligevel imponeret over vores rappere, der i den grad ikke er bange for at fyre den af med musik, der både indeholder små historier, billeder og holdninger, og ikke mindst masser af ord. Det er super cool og virkelig noget, der rykker.

Præmieoverrækkelse
Info om vindere og præmier umiddelbart inden overrækkelsen (arrangøren orienterer)
Afrunding og introduktion af næste kunstner
Og så skal vi videre i programmet, for der er stadig masser af god musik i vente. Vi skal høre nogle af de lokale kunstnere, og i mit program står der, at vi skal høre ”Nyt blod fra Klub Norden”, så skal vi ikke bare se at få sat gang i forstærkerne igen…
God fest alle sammen

Nyt fra Facebook

Arkiv