Rådmand og formand for Socialudvalget

For det Frederiksberg, du holder af

Indvielse – Børnehuset Planeten Fredag d. 20 september

Planeten har jo ligget her i mange år og har igennem tiden ændret og  udviklet sig rigtigt meget.

Nu er skovbørnehavebørnene rejst fra deres skovsted og landet hjemme på den store planet, som har vokset sig større samt fået nogle dejlige nyrenoverede lokaler og en større legeplads.

I har været nogle seje ”astronauter” alle sammen, både børn, personale og håndværkere. Kursen mod det nye børnehus blev sat, og i dag kan vi sammen glæde os over flotte bygninger og et fantastisk udeområde.

Nu glæder vi os meget til at høre om nye værkstedsprojekter, udendørs kokkekunst og om hyggelige stunder rundt om bålet.

Ligeledes håber vi, at de nye omgivelser vil danne rammen om tryghed, leg og et fællesskab, hvor alle må være med.

Jeg er sikker på I sammen med hinanden og de voksne nok skal få det hyggeligt og sjovt her på jeres nye ”planet”.

Der skal fra børneudvalget og mig lyde et kæmpe tillykke, til alle jer her fra Planeten. Må både børn, personale og forældre få nogle dejlige oplevelser her.

Jeg vil også gerne sige særligt tak til personalet fra Planeten. En byggeproces er altid et krævende samspil mellem arkitekt, håndværkere og dem, der skal bruge huset, når det er færdigt. Jeres indsat i dette projekt har været fantastisk, tak for det.

Skulle vi ikke endnu en gang lige klappe og ønske børnehuset Planeten tillykke.

Kære Planet, tillykke.

Nyt fra Facebook
 • Så vedtager vi budgettet for 2019 og det er et meget økonomisk ansvarligt budget - som indeholder stor social ansvarlighed. Vi sikrer,at der fortsat tages hånd om vores allersvageste borgere - bl.a styrkelse af bemandingen på vores herberger- forsat fokus på rehabilitering - styrkelse af vores forebyggende indsatser - bevarelse af vores sociale væresteder i…

  Så vedtager vi budgettet for 2019 og det er et meget øk...

  Read More...
 • På Frederiksberg hylder vi frivilligheden og vores mange energiske frivillige😊 I år gik de to Frivillighedspriser til henholdsvis Sind og Kirsten Jacobsen ( frivillig på Dansk Kvindesamfunds kvindehjem) En stor tak til prismodtagerne og naturligvis alle de andre frivillige 👍👍Som Socialudvalgsformand er det en stor glæde at uddele priserne sammen med Borgmester Jørgen Glenthøj men…

  På Frederiksberg hylder vi frivilligheden og vores mang...

  Read More...
 • Det er en længere opdatering uden fotos men håber virkelig du vil læse videre : Fredag aften kl 22.50( jeg var gået i seng og lå og læste) ringede min mobil jeg svarede og følgende lød: Hej det er taxa chauffør kender du en (udelader navn her) ? Åh nej svarede jeg og hvorfor ringer…

  Read More...
 • Idag såkaldt teknisk gennemgang af budgetforslaget 2019😅 Det grønne Frederiksberg vil Mette og jeg kæmpe for udvikles selvom der af og til er langt fra Alternativet til Konservative 😜

  Idag såkaldt teknisk gennemgang af budgetforslaget 2019...

  Read More...
 • Også de sidste fotos fra en fantastisk Pride 😊 Vidunderligt at opleve den enorme opbakning fra alle langs ruten ! Tak for en skøn dag for en super vigtig sag !

  Også de sidste fotos fra en fantastisk Pride 😊
...

  Read More...
 • Som konservativ hylder jeg respekten for alle mennesker og retten til forskellighed 😊 Derfor kanon skønt at gå med i Priden idag 👍 Frederiksberg Konservative er max klar 😜

  Som konservativ hylder jeg respekten for alle mennesker...

  Read More...
 • Glæder mig virkeligt til det fremtidige arbejde i Udsatterådet !og som næstformand er jeg rigtig glad for vores engagerede og dygtige formand !

  Mød Michael Brautsch, formand for Frederiksberg Udsatteråd

  Read More...
 • Så er Walk and Run skudt igang ! Et fantastisk arrangement hvor psysisk sårbare mennesker er sammen om at løbe eller gå ! Jeg er så glad for igen at kunne sætte fokus på det sårbare sind og ikke mindst at være med til at nedbryde de mange fordomme om psykisk sygdom!

  Så er Walk and Run skudt igang !
Et fantastisk arrangem...

  Read More...

Arkiv