Rådmand og formand for Socialudvalget

For det Frederiksberg, du holder af

Indvielse – Midgården Fredag d. 20 september

Kære Midgård, jeg vil også gerne give jer et kæmpe tillykke på vegne af børneudvalget; det er med stor begejstring og glæde, at jeg kigger mig omkring og ser jeres nye flotte børnehus.

Arkitekturen taler for sig selv – og de flotte bæredygtige bygninger er bestemt nogle vi alle kan være stolte af.

Jeg er sikker på, de nye omgivelser for både børn, personale og forældre nok skal være med til, at give mange sjove oplevelser.

For børnene betyder det et nyt sted at udforske, lege og føle sig tryg.

For personalet er det nye børnehus et forum hvor pædagogikken kan udvikle sig og understøtte børnenes udvikling.

For alle forældrene håber vi, det vil være et sted hvor de med glæde kan aflevere deres børn til en ny spændende og udviklende dag.

Jeg vil gerne i denne anledning sige tak til alle de der har været med til, at vi i dag kan indvie disse smukke, nye bygninger. En særlig tak til personalet, som har leveret en stor portion tålmodighed og konstruktiv samarbejdsvilje i processen.

Jeg vil slutte af med at sige tillykke til børn, personale og forældre med jeres nye børnehus. Må I alle få en masse fantastiske stunder og gode oplevelser her.

Skulle vi ikke lige igen give alle involverede en kæmpe hånd og ønske tillykke med et vellykket projekt.

Tillykke

Nyt fra Facebook
 • Så vedtager vi budgettet for 2019 og det er et meget økonomisk ansvarligt budget - som indeholder stor social ansvarlighed. Vi sikrer,at der fortsat tages hånd om vores allersvageste borgere - bl.a styrkelse af bemandingen på vores herberger- forsat fokus på rehabilitering - styrkelse af vores forebyggende indsatser - bevarelse af vores sociale væresteder i…

  Så vedtager vi budgettet for 2019 og det er et meget øk...

  Read More...
 • På Frederiksberg hylder vi frivilligheden og vores mange energiske frivillige😊 I år gik de to Frivillighedspriser til henholdsvis Sind og Kirsten Jacobsen ( frivillig på Dansk Kvindesamfunds kvindehjem) En stor tak til prismodtagerne og naturligvis alle de andre frivillige 👍👍Som Socialudvalgsformand er det en stor glæde at uddele priserne sammen med Borgmester Jørgen Glenthøj men…

  På Frederiksberg hylder vi frivilligheden og vores mang...

  Read More...
 • Det er en længere opdatering uden fotos men håber virkelig du vil læse videre : Fredag aften kl 22.50( jeg var gået i seng og lå og læste) ringede min mobil jeg svarede og følgende lød: Hej det er taxa chauffør kender du en (udelader navn her) ? Åh nej svarede jeg og hvorfor ringer…

  Read More...
 • Idag såkaldt teknisk gennemgang af budgetforslaget 2019😅 Det grønne Frederiksberg vil Mette og jeg kæmpe for udvikles selvom der af og til er langt fra Alternativet til Konservative 😜

  Idag såkaldt teknisk gennemgang af budgetforslaget 2019...

  Read More...
 • Også de sidste fotos fra en fantastisk Pride 😊 Vidunderligt at opleve den enorme opbakning fra alle langs ruten ! Tak for en skøn dag for en super vigtig sag !

  Også de sidste fotos fra en fantastisk Pride 😊
...

  Read More...
 • Som konservativ hylder jeg respekten for alle mennesker og retten til forskellighed 😊 Derfor kanon skønt at gå med i Priden idag 👍 Frederiksberg Konservative er max klar 😜

  Som konservativ hylder jeg respekten for alle mennesker...

  Read More...
 • Glæder mig virkeligt til det fremtidige arbejde i Udsatterådet !og som næstformand er jeg rigtig glad for vores engagerede og dygtige formand !

  Mød Michael Brautsch, formand for Frederiksberg Udsatteråd

  Read More...
 • Så er Walk and Run skudt igang ! Et fantastisk arrangement hvor psysisk sårbare mennesker er sammen om at løbe eller gå ! Jeg er så glad for igen at kunne sætte fokus på det sårbare sind og ikke mindst at være med til at nedbryde de mange fordomme om psykisk sygdom!

  Så er Walk and Run skudt igang !
Et fantastisk arrangem...

  Read More...

Arkiv